linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Planları Güncellendi

Bitrix24 Planları Güncellendi

Bitrix24 planları 2019 Eylül ayı itibariyle güncellendi. Güncellenen haliyle Bitrix24 hem daha basit hem de daha hızlı!

Bitrix24 fiyatlandırma grafiği yenilendi, Bitrix24 planlarına Proje + planı eklendi ve ücretsiz planlar üzerinde de iki önemli değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklikler ile Bitrix24’te işlemler daha hızlı ve kısa sürede gerçekleşiyor.

Proje yönetimi çözümleri için araçlara ihtiyaç duyan pek çok Bitrix24 kullanıcısı ve proje yöneticisi yeni Bitrix24 Proje + planına uygun fiyatlarla sahip olabilir.

Ücretsiz CRM Bitrix24 planlarında da önemli değişiklikler yapıldı. Bitrix24 ücretsiz kullanıcılarının en sık şikâyet ettikleri konulardan biri de iş süreçlerinde kullanmaya ihtiyaç duymadıkları araçların devre dışı edilmemesidir. Pek çok kullanıcı daha keyifli bir deneyim için, kullanmadıkları özellikleri nasıl devre dışı bırakacağını öğrenmek istedi.

Ücretsiz planda, müşterilerin neredeyse %98’i tarafından kullanılmayan özellikleri belirleyen Bitrix24, 5 milyondan fazla kullanıcısının Bitrix24 hesabındaki verileri analiz etti. Bunun sonucunda pek çok özelliğin fazlasıyla profesyonel olduğunu ve daha küçük organizasyonların bu özelliklere gerçekten ihtiyaç duymadığı ortaya çıktı. Bitrix24’ün yenilenen kullanımı daha sade, daha kolay.

Bitrix24 Şimdi Daha Hızlı ve Daha Basit

Bitrix24 CRM’ si sınırsız kayıtlarla sınırsız olarak gelir ve ücretsiz Bitrix24 hesaplarında oluşturulabilecek herhangi bir görev, proje ya da çalışma grubu sayısı konusunda herhangi bir sınır bulunmamaktadır.

Yeni güncellemeler ile Bitrix24’te ücretsiz olan her şey ücretsiz kaldı ve modüller sınırsız kullanılmaya devam edecek.  Lead, deal, contact ve tasklar için ücretsiz kullanıcılar için sınır getirildi. Kullanıcılar belli bir limiti aştıklarında versiyon yükseltmeleri yani ücretli planlardan birine geçmeleri ya da eski verilerini silmeleri gerekecektir. Ancak müşterilerden çok azı bu sınırlamalara takılacaktır.

Yapılan güncellemeler ile tüm ücretli ve ücretsiz Bitrix24 kullanıcıları programın performansında bir iyileşme görecek, aşırı yüklenme ve yavaşlama sorunu yaşamayacaklardır.

Bitrix24’ün kullanımı hem daha basit hem de daha hızlı bir hale geldi. Siz de Bitrix24 ile iş süreçlerinizi kolaylaştırmak, müşteri ilişkilerinizi iyileştirmek ve karlılığınızı, verimliliğinizi artırmak için hemen GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz. Bitrix24 kullanıcıları Türkiye’de GLOBALNET ile güvende! Lisans, destek, yapılandırma, özelleştirme, eğitim gibi farklı talepleriniz için uzman ekipler tarafından değerlendirmeye alınır ve kesintisiz, süresiz destek hizmeti sağlanır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.