linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Planlama Araçları

Bitrix24 Planlama Araçları

Ücretsiz CRM programlarından biri olan Bitrix24 işiniz ile ilgili size beklediğinizden çok daha fazla özellik ve araç sunar. Bitrix24 sıradan bir CRM yazılımı olmanın çok daha ötesinde birleşik ve bütünleşik bir iş birliği platformudur. Bitrix24 ile çalışmak hem çok kolay hem de son derece keyiflidir. Bitrix24 ile size işlerinizi, zamanınızı, müşteri ilişkilerinizi her yerden, her zaman yönetebilmenin keyfini çıkarmak kalır.

Bitrix24 zaman yönetim araçları ile projelerinizi zamanında teslim edebilir, toplantılarınızı ayarlayabilir, hatırlatıcılarla önemli işlerinizi, projelerinizi unutma ihtimalinizi ortadan kaldırabilirsiniz.

bitrix24 planlama araclari icerik 1

Bitrix24 planlama araçlarının içinde;

-Şirket ve grup takvimleri, favori takvimler

-Etkinlik planlayıcı,

-CRM entegrasyonu,

-Devamsızlık ve izin çizelgeleri,

-Toplantılar ve brifingler için hatırlatıcılar bulunur.

Bitrix24 takvimlerini paylaşabilir, herhangi bir takvim sayfasında çalışma arkadaşlarınızın programlarını, şirkete ait etkinlik takvimlerini ya da herhangi bir grup takvimini görebilirsiniz. Bitrix24 takvimlere ek olarak pek çok farklı proje planlama aracı da sunar.

Bitrix24 Takvimleri İle İşleriniz Aksamasın!

bitrix24 planlama araclari icerik 2

Ekipler ve platformlar arasında koordinasyonu sağlamak, toplantılara zamanında katılmak, hangi çalışanın hangi zaman aralığında izinli olduğunu takip etmek, kendi organizasyonlarınızda her daim planlı olmak Bitrix24 ile düşündüğünüzden çok daha kolay!

Bitrix24’te kişisel takvimler ve çalışma grubu takvimleri mobil cihazlarda ve Outlook ile kolay bir biçimde paylaşılabilir. Bitrix24 takvimler, IOS/Android telefonlarda ya da tablette iCal veya CalDAV formatını destekleyen bütün mobil takvim (mobile calendar) uygulamaları ile çalışır.

Bitrix24’te CRM’de planlanan tüm etkinlikler Bitrix24’teki takvimlere otomatik olarak eklenir ve hatırlatıcılar da ayarlanabilir. Planlanmış olan etkinlikler için Bitrix24 mobil uygulamasının kurulu olduğu cep telefonları ya da tabletler aracılığıyla erişilebilir.

Bitrix24 Grup Takvimleri

bitrix24 planlama araclari icerik 3

Bitrix24, sınırsız sayıda grup takvimi oluşturulmasını destekler. Herhangi bir çalışma grubu, herhangi bir departman ya da tüm şirket için bir takvim oluşturabilirsiniz. Oluşturduğununuz grup takvimi etkinliklerini kimlerin görüntüleyebileceğini veya kimlerin üzerinde değişiklik yapabileceğini belirleyebilirsiniz.

Bitrix24 Etkinlik Zamanlayıcısı

bitrix24 planlama araclari icerik 4

Bitrix24 etkinlik zamanlayıcısı, genel etkinlikleri planlamanıza yardımcı olur. Meslektaşlarınızı, iş ortaklarınızı etkinliklerinize davet edebilir ve e-posta trafiği yaşamadan herkesin aynı fikirde olabileceği bir zaman aralığı bulabilirsiniz.

Bununla birlikte tekrarlayan etkinliklerin haftalık, ayda bir kez ya da belirlediğiniz herhangi bir aralıkta herhangi bir takvimde otomatik olarak görünmesini planlayabilirsiniz.

Bitrix24 Davetiyeler ve Hatırlatıcılar

Bitrix24, belirtilen grup ve bireysel etkinlikler için ilgili tüm taraflara otomatik olarak bildirim gönderir. Planlanmış bir grup toplantısı için davet edile her katılımcıya onaylama ya da reddetme talebinde bulunan bir bildirim gönderilir. Etkinlik, grup ya da departman takviminde katılımı onaylayan kişilerin takvimlerinde otomatik olarak planlanır.

Haftalık toplantılar, günlük dil kursu gibi planlanmış olan etkinlikleri hatırlatmak için gönderilen özel uyarılarla da planlanabilir.

Bitrix24 ile Toplantılar ve Brifingler

Bitrix24 tüm iş süreçlerinizi tek bir yerden, tek bir tuşla ve istediğiniz zaman yönetebilmenize, takip etmenize yardımcı olur. Bitrix24’ün toplantı planlayıcısı davetleri, yanıtları ve toplantının ana noktalarını uçtan uca yöneten bir özelliğe sahiptir. Toplantı tutanaklarını Bitrix24’e kaydedebilir ve toplantı sonuçlarını saklayabilirsiniz. Böylece tamamlanmış ve bir sonuca varılmamış konular bir sonraki toplantıya aktarılabilir ve toplantı bittikten sonra şeffaflık elde edilmiş olur.

Bitrix24’te Çalışanlar İçin Zaman Çizelgesi

bitrix24 planlama araclari icerik 5

Bitrix24 devamsızlık tablosu, çalışanlar ya da izin almayı planlayan çalışanlarla ilgili bilgileri gösteren karma bir takvimdir. Gün, hafta ve takvim görünümlerinde hangi çalışanların yolda, hangilerinin ofiste ya da hangilerinin tatilde olduğunu görebilirsiniz.

Favori Takvimler

Bitrix24 kullanıcıları tarafından sevilen takvim özelliklerinden biri de herhangi bir grubun ya da kişisel takvimin kullanıcının profil takviminde gösterilmesine imkan sağlayan abonelik seçeneğidir. Buna favori takvimler ismi de verilir. Bu seçenek özellikle başkalarının toplantılarını ve işlerini takip etmek zorunda olan ve çoğu zaman yöneticilerin programlarına yardımcı olan yönetici asistanları, ofis yöneticileri veya ofis görevlileri için son derece kullanışlıdır.

Bitrix24 takvimi size beklediğinizden çok daha fazla özellik sunar.

  • Bitrix24 takvimleri, Bitrix24’ün çalışan izin yönetim sistemi ile entegre biçimde çalışır ve otomatik olarak senkronize edilir.
  • Bitrix24 takvimleri resmi tatiller, dini bayramlar gibi özel günleri satış ekibine, sorumlu oldukları her bölge için tatilleri takip etmelerine yardımcı olur. Özellikle farklı ülkelerde şubesi bulunan şirketler için çok kullanışlı bir özelliktir.
  • Bitrix24’ün satış ekipleri tarafından sevilen özelliklerinden biri de tüm görevlerin ve CRM etkinliklerinin otomatik olarak çalışan takvimlerinde görüntülenebilmesidir. Bu özellik sayesinde bir müşteri ya da olası toplantı CRM’de yapıldıysa takvimde elle programlamaya ihtiyaç kalmaz.
  • Bitrix24 mobil cihazlar da dahil olmak üzere harici takvimlerle senkronizasyon ve entegrasyonu destekler.
  • Sanal toplantılar, web seminerleri ve konferans görüşmelerini planlamak için Bitrix24 takvimi kullanılabilir.

Siz de Bitrix24’ü kullanan ve memnun kalan 5 milyondan fazla kullanıcılardan biri olmak istiyorsanız hemen GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz. GLOBALNET, Bitrix24 ile ilgili lisans, destek, eğitim, yapılandırma ve özelleştirme konusunda sürekli, sınırsız ve sürdürülebilir hizmet sağlamaktadır. Bitrix24’ü hemen kullanmaya başlamak için daha fazla zaman kaybetmeyin. İşlerinizi yönetmek hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.