linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Mobil Uygulamada Kartvizit Tarayıcı

Bitrix24 Mobil Uygulamada Kartvizit Tarayıcı

Bitrix24 mobil CRM uygulaması kartvizit tarayıcı seçeneğine sahiptir. CRM’ye yeni kişiler eklemek için bu seçeneği kullanabilirsiniz.

Kartvizit tarayıcı, kartvizit içeriğini tanır ve CRM’de yeni bir kişi oluşturulur. Yeni kaydı oluşturulan kişi, taranan kartvizitteki tüm bilgileri içerir. Bu özellik Bitrix24 CRM’nize kişi ekleme işlemini sorunsuz ve kolay bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Tarattığınız kartvizitte verilen bilgilere göre yeni bir şirketin de oluşturulacağını aklınızda bulundurmalısınız.

Fuarlar, toplantılar, konferanslar gibi iş dünyasının sosyal ortamlarında her zaman kartvizit alışverişi yapılır. Bitrix24 ile aldığınız kartvizitleri sisteme girmek sandığınızdan daha kolaydır. Böylece zamandan tasarruf ederken verimliliği artırabilirsiniz.

Bitrix24 CRM’de tanımlayabileceğiniz kartvizit sayısı Bitrix24 planınıza bağlı olarak değişecektir.

Bitrix24 Kartvizit Tarama Uygulamasının Avantajları

Bitrix24 bütün iş süreçlerini ve müşteri ilişkilerini tek bir yerden yönetebileceğiniz bütünleşik bir işbirliği programıdır. Bitrix24 CRM yazılımı içerisinde iş süreçlerini daha kolay yönetilebilir hale getirecek pek çok araç ve özellik mevcuttur. Mobil uygulamada kartvizit tarayıcı bu özelliklerden sadece bir tanesidir.

Bu özellik sayesinde kartvizitlerinizi kolayca CRM sistemine tanımlayabilirsiniz. Tedarikçileriniz, mevcut ve potansiyel müşterileriniz, iş ortaklarınız gibi sürekli iletişim halinde olduğunuz kişilere ait iletişim bilgilerine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kartvizit arşivinizi dijital bir arşive dönüştürmek, bu verilerin her an ulaşılabilir ve taşınabilir olması anlamına gelir. İş süreçlerinin dijitalleştiği günümüzde ise verilere istenilen her an, her yerden ulaşabilmenin bir zorunluluk haline geldiğini söyleyebiliriz.

Bitrix24 iş süreçlerinizi dijitale taşımak ve verimliliği, karlılığı artırmak için geç kalmayın! GLOBALNET, Bitrix24 Gold Partner İş Ortağıdır. Ve Bitrix24 lisans, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim, destek ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Bitrix24 Türkçe CRM programı ile ilgili merak ettiğiniz her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.