linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Masaüstü (Desktop) Uygulama Güncellemesi

Bitrix24 Masaüstü (Desktop) Uygulama Güncellemesi

Bitrix24 masaüstü uygulaması güncellendi ve Bitrix24 masaüstü uygulamasının 8.1 yeni sürümü bütün Bitrix24 hesapları için kullanılabilir durumdadır. Hemen yeni bir sürüm kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken Bitrix24 masaüstü uygulamasını güncellemek olacaktır.

Güncellenen Bitrix24 özellikleri ile;

– Dosyalar üzerinde gerçekleştirilen değişiklikleri görme biçimi yani geçmişi izleme algoritmaları yeniden tasarlandı. Bu güncelleme ile Bitrix24 Drive bölümünde yer alan dosyalarınız ile sabit sürücünüzdeki dosyaları çok daha kısa bir sürede senkronize edebilirsiniz.

Eğer bu şekilde bir uygulamaya ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız Masaüstü ayarlarından bu özelliği kalıcı olarak devre dışı bırakabilirsiniz.

– Güncellenen masaüstü uygulaması ile sohbet içindeki görevleri, potansiyel müşterileri ya da anlaşmaları bağlantıları tıklayarak açabilirsiniz. Bunun yanı sıra açtığınız bu bağlantıları normal bir tarayıcıda çalıştırabilirsiniz.

– Bitrix24 sürücünüzde ve sabit sürücünüzde yer alan dosyaların tamamını taramak ve gerekirse bu verileri senkronize etmek için ‘Tümünü Senkronize Et’ seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bununla ilgili olarak masaüstü uygulamasında dosyalarınızı muhafaza etmenin ve senkronize etmenin iki seçeneği bulunmaktadır:

  • Klasik mod; bu görünümde dosyalarınızın tümü sabit sürücünüzde saklanır ve senkronize edilir.
  • Elastik sürücü; bu görünümde dosyalarınızı sabit sürücünüze indirilmez ve sabit sürücünüzde bu dosyaların yalnızca bir listesini görüntüleyebilirsiniz. Bu dosyalar sadece sabit diskinizde boş alan kazanmanıza yardımcı olabilecek dosyalarla çalışmaya başladığınız zaman indirilir.

Bitrix24 Masaüstü Uygulaması

Bitrix24 masaüstü uygulamasında kişisel mesajları, iletileri ve size atanmış görevleri görebilirsiniz.

Bitrix24 desktop uygulaması gruplar için (4 kişiye kadar olan gruplar) kullanıcılara video konferans erişimi için imkan sağlar.

Bitrix24 mobil uygulaması ve masaüstü uygulaması sayesinde müşterilerinize, iş ortaklarınıza, çalışanlarınıza her an ulaşabilir ve iş süreçlerinizi takip etmeye, yönetmeye devam edebilirsiniz. Online CRM ve BPM uygulamalarını, araçlarını içeren Bitrix24 ile Sosyal Intranetinize istediğiniz her yerden ve her zaman erişebileceğiniz gibi verilerinize, dosyalarınıza, projelerinize ait dokümanlara da rahatlıkla erişebilirsiniz.

Bitrix24 uygulaması ile size atanan görevleri takip edebilir, etkinlik akışında paylaşılanları görüntüleyebilir, belirli tarihler için etkinlik düzenleyebilir ve CRM kayıtlarını görebilirsiniz.

Bitrix24 iş süreçlerini takip edilebilir, yönetilebilir hale getirmenin en iyi araçlarını size sunar ve sürekli güncellemeler ile iş verimliliğinizi artırmayı hedefler.

Siz de iş süreçlerinizi daha kolay yönetmek, zamandan tasarruf ederken verimliliğinizi artırmak için Bitrix24’ü deneyebilirsiniz.

Bitrix24 lisans, eğitim, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, destek, eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizden yaralanmak için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. GLOBALNET Bitrix24 Gold aprtner İş Ortağı olarak Bitrix24 müşterilerinin memnuniyetini önceliği olarak görmekte ve profesyonel, kurumsal hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.