linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 İş Ortağını Bitrix24 Hesabınıza Davet Edin

Bitrix24 İş Ortağını Bitrix24 Hesabınıza Davet Edin

Bitrix24’ün müşteri ilişkilerini, insan kaynaklarını, görev ve projeleri vb. daha pek çok iş sürecini yönetmeyi, takip etmeyi daha kolay hale getirecek özeliği vardır. Bitrix24 özelliklerinin ve araçlarının fazla olması bazen kullanıcıların nasıl yapılandırma yapacaklarını anlamalarının zorlaşmasına yol açabilir.

Bitrix24 yapılandırma konusunda sorun yaşayan kullanıcılar Bitrix24 hesaplarına, Bitrix24 sertifikalı iş ortaklarından birisini davet edebilirler. Böylece kullanıcılar işlerine yoğunlaşırken, alanında uzman birisi Bitrix24 uygulamasının yapılandırmasını güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilir.

Bitrix24 İş Ortağını Bitrix24 Hesabınıza Nasıl Davet Edebilirsiniz?

Hesabınıza Bitrix24 iş ortağı davet etmek için hizmet aldığınız yerel Bitrix24 ortağı ile doğrudan iletişime geçebilir ya da https://www.bitrix24.com.tr/partners/ adresine bir istek gönderebilirsiniz.

Aklınıza takılan tüm soruları ve detayları Bitrix24 İş Ortağı ile görüşüp sözleşme imzaladıktan sonra, Bitrix24 İş Ortağı size davetiyeyi iletmeniz gereken bir e-posta adresi verir. Bu aşamadan sonra hesabınıza Bitrix24 İş Ortağını davet edebilirsiniz.

Girilmiş olan e-posta adresinin Bitrix24 İş Ortağına ait olup olmadığı kontrol edilir ve gerekli güvenlik kontrolleri sağlandıktan sonra yerel Bitrix24 İş Ortağı sizin hesabınız üzerinde çalışmaya başlayabilir.

bitrix24 is ortagini bitrix24 hesabiniza davet edin resim 1

Bitrix24 İş Ortağı erişim yetkilerini Bitrix24 hesabınızın mevcut bir kullanıcısına da verebilirsiniz. Bu durumda yetki verdiğiniz kullanıcının onaylı bir Bitrix24 İş Ortağı olup olmadığının kontrolü Bitrix24 tarafından sağlanacaktır.

bitrix24 is ortagini bitrix24 hesabiniza davet edin resim 2

Bitrix24 hesabınıza bir kullanıcı olarak erişim sağlayan Bitrix24 ortağının sahip olduğu özellikler:

– Hesabınıza davet ettiğiniz Bitrix24 İş Ortağı yönetici erişim haklarına sahiptir.

– Hesabınıza erişim sağlayan İş Ortağı diğer kullanıcılara yöneticilik yetkisi veremez, var olan yöneticileri görevden çıkaramaz ve onların profillerini düzenleyemez.

– Bitrix24 İş Ortağı hem sistem kullanıcısı hem de yönetici olarak hesabınızın kotasına dahil olmaz.

– Hesabınıza dahil ettiğiniz Bitrix24 İş Ortağının erişim izinlerini ve yetkilerini Bitrix24 kullanıcıları belirleyebilir.

– Aynı İş Ortağı hesabından olmak şartıyla hesabınıza aynı anda yalnızca 3 kişi erişim sağlayabilir. Eğer hesabınıza 4. bir iş ortağı davet etmek isterseniz, sistem size hangi iş ortağını çıkarmak istediğinizi soracak ve daha sonra yeni bir kullanıcı ekleyecektir.

– Farklı Bitrix24 İş Ortaklarının hesaplarını (şirketleri) hesabınıza davet etmek isterseniz sistem buna izin vermeyecektir.

– Görevden alınan bir kullanıcı olduysa, onu geri alabilir ve aynı zamanda Bitrix24 İş Ortağı izinlerini sağlayabilirsiniz.

Hesabınıza davet etmiş olduğunuz Bitrix24 İş Ortaklarını ‘Çalışanlar’ listesinin yanında işaretlenmiş olarak görebilirsiniz.

bitrix24 is ortagini bitrix24 hesabiniza davet edin resim 3

GLOBALNET Bitrix24 Gold Partner İş Ortağıdır. Bitrix24 lisans, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim, destek, danışmanlık gibi hizmetleri ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya devam etmektedir.

Bitrix24 ile ilgili merak ettiğiniz, destek ve danışmanlık hizmeti almak istediğiniz her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

GLOBALNET olarak sisteminizi yönetebilmemiz ve teknik destek hizmeti sağlayabilmemiz için;

“Kullanıcı davet et (invite) — Bitrix24 Partner Davet Et” butonundan sonra [email protected] mail adresini yazabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.