linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 İnsan Kaynakları İK Yazılım Programı

Bitrix24 İnsan Kaynakları İK Yazılım Programı

İşinizi geliştirmek için doğru İK yazılımları mı arıyorsunuz?

İnsan kaynakları yönetim programı kullanmak pek çok şirkette iş süreçlerinin daha kolay ve verimli bir şekilde yürütülmesine olanak sağlar. Bir şirketin çalışanlarını etkin bir biçimde yönetebilmesi, çalışanların şirkete sunduğu faydanın maksimuma çıkmasında etki sağlar. Bitrix24 İK yazılımı bu konuda yardımcı olabilecek çözümlerden biridir.

Birleşik ve bütünleşik bir iş birliği platformu olan Bitrix24 intranet, şirket sosyal ağı, zaman takibi, devamsızlık yönetimi, doküman yönetimi, mobil HRMS (İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi) ve HRIS (İnsan Kaynakları Bilgi Sistemi) ve çok daha fazla İK yönetim aracı ile birlikte gelir.

Bitrix24 insan kaynakları, müşteri ilişkileri, doküman yönetimi, veri yönetimi gibi iş süreçlerini tek bir yerden, istediğiniz her an kolayca takip edebileceğiniz bir platformdur. Tüm şirket verilerini, müşterileri, çalışanları ve süreçleri istediğiniz her yerden yönetebilmek verimliliğinizi ve karlılığınızı artıracaktır.

Bitrix24 İK Yazılımı İle Verimliliği Artırın!

Bitrix24 insan kaynakları yazılımı, çalışanların başarıya ulaşmalarına yardımcı olmak amacıyla yönetim tarafından kullanımı tercih edilen yazılımlardan biridir. Sunmuş olduğu araçlar ile çalışanlara otokontrol ve motivasyon da sağlar.

– Bitrix24 İK intraneti çalışan dizini, çalışan profilleri, şirket organizasyon şeması, departmanlar ve bölümler, rol tabanlı erişim izinleri, özgeçmiş yönetimi ve çok daha fazlası ile donatılmıştır.

– Geleneksel İK çözümlerinin aksine Bitrix24 sosyal bir ağ ile bir arada gelir. Böylece meslektaşların çalışmalarını beğenebilir, rozetler verebilirsiniz.

– Özel ya da grup çalışması sohbetleri ile çalışanların sorunlarını gerçek zamanlı olarak çözebilirsiniz.

– Bitrix24 çalışma saati, iş günü süresi ayarlama, yönetici için katılım raporu hazırlama için kullanılabilir. İzin takvimi ile devamsızlık takibi gerçekleştirilebilir. Paylaşılan, özel ve genel takvimler çalışanlar, departmanlar ve tüm şirket tarafından kullanılabilir.

– Çalışanlara ait tüm verileri Bitrix24’te saklayabilir ve istediğiniz her zaman ulaşabilirsiniz.

İnsan kaynakları programı ücretsiz CRM Bitrix24 ile ilgili merak ettiğiniz her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. GLOBALNET Bitrix24 ile müşterilerine sınırsız ve süresiz hizmet, destek ve danışmanlık sağlamaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.