linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 İle Satış Ekibi Yönetimi ve CRM

Bitrix24 İle Satış Ekibi Yönetimi ve CRM

İşletmeler için müşteri kazanmak ve satışları, karlılığı artırmak bitmeyen bir süreçtir.

Her alanda olduğu gibi satış alanında da stratejik planlama yapılması şarttır. Doğru iletişim, doğru strateji ve doğru satış ekipleri ile geniş bir müşteri kitlesine ulaşmak ve başarı elde etmek mümkündür.

Uygun bir satış yönetimi programı ile satış ekiplerinin potansiyellerinden en verimli şekilde yararlanabilirsiniz. Etkili bir yönetim olmazsa, satış ekibinde bulunan kişiler yeteneklerini tam anlamıyla ortaya koyamadıkları gibi tamamen odaklanamazlar da.

Başarılı satış ekipleri oluşturmak ve etkin bir satış yönetimi yapmak için Bitrix24 CRM en iyi alternatiflerden biri olabilir.

Satış ekipleri için gereken satış hunisi, süreç yönetimi, satış raporları, müşterinin 360 derece görünümü, tekrarlayan satışlar için destek ve satış otomasyonugibi tüm araçlBitrix24 CRM’de ücretsiz olarak bulunur.

Başarılı Satış Ekipleri Oluşturmak İçin Bitrix24’ü Deneyin!

Özellikle günümüzde daha çok şirket satış CRM’sinin önemini anlamış durumda. CRM programları satış başarısı için gerekli olduğu kadar iş süreçlerinin başarılı şekilde yönetilmesi için de gereklidir.

Yapılan araştırmalar şirketlerin CRM için ayırdıkları bütçenin artış gösterdiğini işaret ediyor. CRM yatırımlarının artması da CRM programlarının satış ve yatırım getirisini artıran özelliklere sahip olmasıdır.

Bitrix24 alışılmış satış araçları sağlamanın çok ötesinde CRM araç ve çözümleri ile satış ekibi yönetimi olarak da kullanılır.

Peki, Bitrix24 CRM satış ekiplerinin işini nasıl kolaylaştırıyor?

– Bitrix24 CRM ile satış süreci aşamalarını belirleyebilirsiniz. Satış süreci görünümünü istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

– Satışları Bitrix24 CRM üzerinde istediğiniz her yerden ve her zaman takip etmeye, yönetmeye devam edebilirsiniz. Sürükle-bırak yöntemi ile aşamalar üzerinde kolayca değişiklik yapabilirsiniz.

– Bitrix24 CRM ile sadece satış ile ilgili genel bilgilere ve satışın son durumuna değil, tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

– Bitrix24 ile satış ekipleri için görevler oluşturabilir, hedefler belirleyebilirsiniz. Böylece satış ekiplerinin performans takibini de yapabilirsiniz.

– Satış ekiplerinin müşterilerle olan ilişkilerini geliştirmede Bitrix24 CRM’den yardım alabilirsiniz. Satış ekipleri için müşteri portföyü oluşturmak, sipariş ve stok yönetimini tamamlamak Bitrix24 ile çok kolay.

– Saha satış ekiplerinin ve tüm çalışanlarınızın her an iletişimde olması ve tüm verilere ulaşabilmesi Bitrix24 ile mümkündür. Saha satış yönetimi, artık gözünüzü korkutmasın.

– Bitrix24, farklı yazılım ve programlar ile entegre edilebilir. Zamandan tasarruf ederken, satışları, karlılığı artırmaya devam edebilirsiniz. Bitrix24’ün mobil olması, satış ekipleri için en avantajlı özelliklerden biridir.

Bitrix24 tüm müşteri verilerini güvenilir şekilde saklayabileceğiniz ve farklı pazarlama kampanyalarını yürütebileceğiniz bir platformdur.

Siz de satışlarınızı artırmak ve iş süreçlerinizi, satış ekiplerinizi başarılı şekilde yönetmek için hemen Bitrix24’ü deneyebilirsiniz. Bitrix24 ile ilgili merak ettiğiniz, destek ya da danışmanlık almak istediğiniz her konuda GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz.

Bitrix24 ile satışları artırmak için geç kalmayın!

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.