linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 İle Geleneksel İş Süreçleri Hızınızı Kesmesin

Bitrix24 İle Geleneksel İş Süreçleri Hızınızı Kesmesin

Dijitalleşmenin her sektör için önem kazandığı son günlerde en çok üzerinde durulan konulardan birisi de sosyal CRM ve takip edilebilir iş süreçleri anlayışıdır. Otomatik çağrılar, kısa mesajlar, otomatik e-posta bilgilendirmeleri, kaybolup giden evraklar, fiziksel varlığı sürekli artan dosyalar gibi geleneksel CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) anlayışında kullanılan araçların günümüzde eskisi kadar etkili olmadığı görülmektedir.

Dijital bir çağda yaşıyor oluşumuz, iş süreçlerinin de her adımda dijitalleşmesini zorunlu bir hale getirmektedir. Geleneksel iş süreçleri, geleneksel yönetim anlayışı ve geleneksel müşteri ilişkileri yönetiminde ısrarcı olan işletmelerin hem çalışanları hem de müşterileri mutsuz olmakta ve aynı zamanda bu şirketler rakiplerinin gerisinde kalmaktadır.

Dijitalleşmenin önemini kavrayan işletme sahipleri, CEO’lar, yöneticiler ve hatta çalışanlar iş süreçlerine, müşterilerine, verilerine istedikleri her yerden ve her zaman ulaşabilmek istiyor.  Başarılı bir CRM ve BPM (İş Süreçleri Yönetimi) için etkili bir strateji, ancak en çok da özelleştirme, kişiselleştirme ön plana çıkmaktadır.

İş süreçlerini görünür, kolay ve takip edilebilir kılan bir CRM yazılımı arıyorsanız Bitrix24 aradığınız bütünleşik işbirliği platformu olabilir. Üstelik Bitrix24 bir CRM programı olmanın çok ötesinde fırsat ve çözümler sunar.

Bitrix24 İşlevsel CRM + BPM Araçları

Bitrix24 araçları ve işlevsel özellikleri ile iş süreçlerinizi dijitale taşır ve müşteri ilişkilerini iyileştirmenize yardımcı olur. İş yerinde verimliliği artırmak, otomasyonlar ile iş süreçlerini hızlandırmak, satış hedefleri ile karlılığı artırmak Bitrix24 ile son derece kolaydır.

Bitrix24 ile hem müşterilerinize hem de bilgilerinize, verilerinize, evraklarınıza istediğiniz her yerden, her zaman ve sadece bir tık ile ulaşabilirsiniz. Geleneksel yöntemlerle işleriniz aksamaz, belge ve dosyaların arasında kaybolmazsınız. Görev ve proje yönetim araçları ile hangi işin hangi çalışan tarafından yapıldığını, işin hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.

İnsan kaynaklarını da dijitalleştirebilir ve çalışanlarınıza ait bilgilere de her an ulaşabilir, performans değerlendirmelerinde bulunabilirsiniz. Sohbet ve video özelliği ile gerçek zamanlı iletişim kurabilirsiniz. Intranet ve extranet sosyal ağları ile hem çalışanlarınızla hem de müşterileriniz, iş ortaklarınızla sayısız çalışma ya da proje grubu oluşturabilirsiniz.

Bitrix24 entegrasyonları ile farklı iş süreçlerinizi tek bir yerden yönetebilir ve size kalan zamanının keyfini çıkarabilirsiniz.

İş süreçlerinizi ve müşteri ilişkilerinizi Bitrix24’e taşımak, milyonlarca memnun Bitrix24 kullanıcılarından biri olmak için GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz. GLOBALNET, Bitrix24 kullanıcıları için kesintisiz, sürekli, sınırsız ve sürdürülebilir destek, eğitim, yapılandırma ve özelleştirme hizmeti sunmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.