linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 İle Dijital Dönüşüm

Bitrix24 İle Dijital Dönüşüm

Teknolojinin ilerlemesi, akıllı sistemlerin gelişmesi ve internet varlıklarının giderek hayatımızda daha etkin biçimde yer alması “dijital dönüşüm” ve “Endüstri 4.0” kavramlarının da daha sık biçimde konuşulmasına, analiz edilmesine yol açtı.

Dijital dönüşüm süreçleri hayatımızın her alanını derinden etkileyen, toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda sürekli gelişime açık ve değiştirilebilir yapıda bir süreçtir.

Dijitalleşen dünyada her alanda olduğu gibi iş süreçlerinin, çalışma alışkanlıkları ve iş yönetim süreçlerinin de değiştiğini biliyoruz. Pek çok yönetici ve aynı şekilde pek çok çalışan iş süreçlerini daha kolay yönetebilmek, zamanı daha etkin kullanabilmek için kolaylaştırıcı uygulamalara sahip olmak istiyor.

Peki, siz iş süreçlerinizi nasıl yönetiyorsunuz? Geleneksel metotların iş akışınızı yavaşlattığını, zorlaştırdığını ve bazen de çalışanların motivasyonunu düşürdüğünü düşünüyorsanız Bitrix24 tam aradığınız bütünleşik çözüm olabilir.

BITRIX24 TÜRKİYE GOLD PARTNER olan GLOBALNET; kurumsal şirketlere, KOBİ’lere ve farklı sektörden firmalara bu hizmeti sunmakta ve Bitrix İstanbul müşterileri, Bitrix Ankara müşterilerinin yanı sıra ve Türkiye’nin her ilinden yoğun talep almaktadır. Bitrix24 kullanan müşterilerimiz memnuniyetlerini dile getirmektedir.

Dijital dönüşüm süreçlerine iş süreçleri ve yönetimlerini dahil etmek isteyen pek çok şirket “Bitrix24 nasıl kullanılır?” sorusunun cevabını merak etmektedir. Bitrix24 Türkçe kullanım özelliği ile işlevsel ve kullanımı kolay bir ara yüze sahiptir. Dilerseniz firmamızda Bitrix24 eğitimi talep edebilir ve destek hizmetimizden de yararlanabilirsiniz.

Neden Bitrix24 CRM?

İş süreçleri yönetimi ve müşteri ilişkileri yönetimi konusunda son derece başarılı çözümler sunan Bitrix24’ün pek çok işlevsel özelliği bulunmaktadır. Bitrix24, alışılmış bir *[1]CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) uygulaması olmaktan öte özelleştirilmiş uygulamaları ile iş süreçlerini ve iş geliştirmeyi kolaylaştıran bir platformdur.

Bitrix24 ile geleneksel zaman ve mekan kısıtlamalarından bağımsız biçimde süreçlerinizi yönetebilir, toplantılar düzenleyebilir, çalışanlarınız için kontrol mekanizmaları oluşturabilir ve profesyonel biçimde iş planınızı ayarlayabilirsiniz.

Bitrix24 İle Neler Yapabileceğinizi Biliyor musunuz?

Pek çok kullanıcısı bulunan ve iş süreçlerinin dijital dönüşümünde önemli bir role sahip olan Bitrix24 ile yapabilecekleriniz konusunda son derece özgür olduğunuzu söyleyebiliriz. İş süreçleri ve müşteri ilişkileri yönetiminde artık özgürsünüz!

Bitrix24 ve Sosyal Ağlar

Bitrix24’ün bu özelliği ile şirket içerisinde iletişimde bulunabilir, fotoğrafları, görevleri ve bildirimleri görüntüleyebilir, kişileri etiketleyebilir, kişilerle özel sohbet edebilir ve anlık mesajlar iletebilitsiniz. Yöneticiler çalışanlarını ödüllendirebilir ve bu madalyalar ‘Haber Akışı’ nda diğer çalışanlar tarafından da görüntülenebilir.

Bitrix24 ile sesli ve görüntülü konuşmalar, konferanslar, grup sohbetleri düzenleyebilirsiniz. Bitrix24 mobil uygulaması sayesinde müşterilerinize, iş süreçlerinize, dosyalarınıza, atadığınız görevlere rahatlıkla ulaşabilir ve yorum yapabilirsiniz.

Bitrix24 ve Görev & Sorumluluklar

Bu özellik ile kendiniz için görevler oluşturabileceğiniz gibi görev atayabilir ya da görevin sorumlu kişilerini belirleyebilirsiniz. Oluşturacağınız çalışma grupları ile çalışanların üzerinde çalışacakları konuları, projeleri belirleyebilirsiniz.

Çalışanların görevlerini ve raporlarını, belirlenen iş üzerinde ne kadar süre çalıştıklarını ve performanslarını belirleyebilirsiniz. Ayrıca [2]*Extranet (dış ağ) erişimi sayesinde belirlediğiniz tüm çalışma gruplarına müşterileriniz için erişim hakkı sağlayabilirsiniz.

Bitrix24 ve Dökümanlar & Dosyalar

Çalışma dosyalarınızı Bitrix24’e yükleyebilir ve bu dosyalara dilediğiniz zaman erişebilir, yorum yapabilir veya yapılan değişiklikleri inceleyebilirsiniz.

Bitrix24 ve Takvimler

Etkinliklerinizi, görevlerinizi, hatırlatmalarınızı takvime kaydedebilir; özel etkinlikler ve grup takvimi oluşturabilirsiniz. Takvimde oluşturduğunuz etkinlikleri yönetebilir, pek çok davetliyi ekleyebilir ve tekrarlanmasını istediğiniz etkinliklerin belirli aralıklarla takvimde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bitrix ve Email

Bitrix24,  her kullanıcı için ücretsiz bir mail adresi sağlamaktadır. Kolay ve hızlı bir biçimde Bitrix24’ten maillerinize ulaşabilir ve dilerseniz email entegrasyon aracı ile kullanmak istediğiniz mail sunucusunu (Gmail, Outlook gibi)seçebilirsiniz.

[1] *CRM; herhangi bir işletme veya şirketin müşterileri ve potansiyel müşterileri ile olan ilişkilerini ve etkileşimlerini düzenlemek, daha etkin, karlı ve verimli hale getiren uygulamaların her biridir.

[2]*Extranet; bir şirketin çalışanlarının müşterileri ile olan işbirliği ve iletişimi sağlayan özel bir iş ağıdır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.