linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Görevler İçin Son Tarih ve Takvim Görünümü

Bitrix24 Görevler İçin Son Tarih ve Takvim Görünümü

Bitrix24 ücretsiz CRM programı ile işlerinizi, görevlerinizi ve projelerinizi zamanında tamamlamak düşündüğünüzden çok daha kolay!

Görev ve projelerin belirlenen zamanda tanımlanması her şirket, çalışan ve yönetici için büyük önem arz eder. Görev ve projelerin tamamlanması için son bir tarih belirlemek (deadline) çoğu zaman hem yöneticilerin hem de çalışanların stresli hissetmesine yol açabilir. Özellikle de aynı aşamalarda olan ve aynı tarihlerde tamamlanması gereken başka proje ve görevler de söz konusu ise yaşanılan stres artabilir.

Bitrix24 CRM software, etkili ve verimli bir biçimde çalışabilmeniz için çözüm odaklı ve oldukça işlevsel çözümler sunar. Sizi ilgilendiren tüm görevlerin ve projelerin son tarihlerini görmek ve hangisinin daha öncelikli olarak tamamlanması gerektiğini anlamak için Bitrix24 son tarih ya da takvim görünümlerinden birini tercih edebilirsiniz.

bitrix24 gorevler icin son tarih ve takvim gorunumu icerik 1

Bitrix24 Son Tarih Görünümü İşlerinizi Zamanında Tamamlamada Size Kolaylık Sağlar

Bitrix24 son tarih görünümünde size atanmış görevler ve bu görevler için belirlenmiş son tarihler ile belirli sütunlara ayrılır. Bu şekilde hangi görevin veya projenin bitiş tarihinin yaklaştığını, hangisinin vadesinin geçtiğini, hangisi için son teslim edilme tarihi belirlenmediğini kolaylıkla görebilirsiniz. Görevleriniziz durumunu görmek, iş planınızı ve önceliklerinizi belirlemede size oldukça yardımcı olacaktır.

Son tarihi olan bir görevin durumunu belirlenmiş sütunlar arasında sürükleyerek mevcut durumunu belirleyebilirsiniz.

bitrix24 gorevler icin son tarih ve takvim gorunumu icerik 2

Bitrix24 Görevler İçin Takvim Görünümü

Mevcut ve atanmış görevleriniz için gün, hafta ya da ay bazında takvimleri görüntüleyebilirsiniz. Bitrix24 calender tool araçları ile size hem kısa vadede hem de uzun vadedeki görevlerinizin takibini kolay bir hale getirmeyi amaçlar. Bitrix24’ün görevler için sunduğu takvim görünümü işlerinizi planlamada eşsiz bir araç olabilir. Belirli bir tarihte tamamlanmış olması gereken bir görevi takvimde herhangi bir güne ekleyebilir ve son tarihlerini değiştirmek için görevleri sürükleyebilirsiniz.

Bitrix24 görev ve proje yönetimi araçları ile işteki verimliliğinizi artırır ve planlı bir biçimde çalışmanıza imkân sağlar. Eğer siz de etkili bir zaman yönetimi ile proje ve görevlerinizi tamamlamak için bir araç arıyorsanız Bitrix24’ü deneyebilirsiniz. Bitrix24 iş süreçlerinizi yönetmeniz, takip etmeniz için pek çok araç sunar.

İş süreçlerinizi Bitrix24’e taşımak için hemen GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz. Bitrix24 kullanıcıları Türkiye’de GLOBALNET ile güvende! Destek, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim gibi katma değerli hizmetlerimiz ile

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.