linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Görevler İçin Kontrol Listeleri

Bitrix24 Görevler İçin Kontrol Listeleri

Müşteri ilişkileri programları arasında en sık tercih edilen ve pek çok farklı büyüklükteki kurum, kuruluş ve işletme tarafından kullanılan Bitrix24 iş süreçlerini kolay, takip edilebilir ve yönetilebilir hale getiren özelliklere, araçlara sahiptir. İş takip programı olarak da tercih edilen Bitrix24 gelişmiş CRM özellikleri ile kullanıcılarının memnuniyetini kazanmayı başarmaktadır.

Bitrix24 her sektöre uygun çözümler geliştirmekte ve kullanıcı kitlesini giderek artırmaktadır. İş süreçlerini ve müşteri ilişkilerini dijitale taşımak isteyen pek çok kişi tercihini Bitrix24’ten yana kullanıyor.

Bitrix24’ün sıklıkla kullanılan ve işlevsel özellikleri ile en çok beğenilen özelliklerinden biri de görev yönetimidir. Görev yönetimi her iş sürecinin en önemli aşamalarından biridir ve küçük, orta ya da büyük ölçekli her işletme için gereklidir.

Görev yönetimi ve takibi yapmak için Bitrix24 üzerinde çalışma ve proje grupları oluşturabilirsiniz.

Bitrix24, kullanıcılarına görevlerde yeni kontrol listeleri sunduğunu duyurdu. Bitrix24’ün yeni eklenen kapsamlı kontrol listeleri, görevler üzerinde zamanınızı etkin biçimde kullanarak, verimli ve kontrollü biçimde çalışmanıza imkan sağlar.

Bitrix24 üzerinde açılmış her bir görev için dosya, katılımcı ve gözlemci ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte kontrol listesi seçeneğini önemli olarak işaretleyebilirsiniz.

Oluşturulmuş tek bir görev için pek çok sayıda denetim listesi oluşturabilir ve denetim listesi ögeleriyle grup işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

bitrix24 gorevler icin kontrol listeleri icerik

Bitrix24 Görevlerdeki Kontrol Listeleri Nasıl Oluşturulur?

Görevlerle yer alan kontrol listelerinin, yapılacaklar listelerine benzediğini söyleyebiliriz. Bitrix24 görev kontrol listesi, bir görevin eksiksiz ve tutarlı bir biçimde tamamlanmasına yardımcı olur.

Bir görev için kontrol listesi hazırlamak istiyorsanız, yeni görev açacağınız zaman “Kontrol Listesi” seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Kontrol listesi eklemenin bir sınırı yoktur. Sınırsız sayıda iç içe denetim listesi düzeyi de ekleyebilirsiniz.

Kontrol listesi oluştururken katılımcı ve gözlemciler ekleyebilir, kontrol listesinin her bir maddesi için sorumlu kişiler belirleyebilirsiniz. Kontrol listesine gözlemci ve katılımcı olarak eklediğiniz kişilerin tüm göreve erişim yetkileri mevcuttur. Yani bu kişiler sadece kontrol listesini değil, tüm görevi görebilirler.

Bitrix24 ile ilgili merak ettiğiniz her konuda danışmanlık ve destek hizmeti almak için GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz. Bitrix24 ücretsiz CRM ile tanıştıktan sonra iş süreçlerini, insan kaynaklarını, müşteri ilişkilerini yönetmenin, takip etmenin ne kadar kolay olduğuna inanamayacaksınız.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.