linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 CRM’deki Değişiklik Geçmişi

Bitrix24 CRM’deki Değişiklik Geçmişi

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi her işletme, kurum ve kuruluş için son derece önemlidir. Bitrix24 CRM ile müşterileri, verileri, görev ve projeleri, iş ve çözüm ortaklarını, tüm iş süreçlerini tek bir yerden, istediğiniz zaman yönetebilirsiniz.

Belirli dönemlerde bir CRM süreci üzerinde kimin çalıştığı, hangi eylemlerin hangi zaman aralığında gerçekleştiği ya da gerçekleşeceği gibi konular hakkında detaylı bilgi edinmek önemli olabilir. Bir müşteri adayını hangi çalışanın görüntülediği, hangi çalışanın bir fırsatı bir anlaşmaya dönüştürdüğü gibi bilgiler her işletme için oldukça önem arz etmektedir.

CRM verilerinin her birini Bitrix24’te ‘Geçmiş’ bölümünde görüntüleyebilirsiniz. Burası CRM varlıklarındaki bütün değişikliklerin kronolojik bir günlüğüdür.

Bitrix24 CRM süreçleri üzerinde otomasyon kurallarını yapılandırabilir, olası satışlar için faturalar düzenleyebilirsiniz. Ayrıca fiyat teklifleri hazırlayabilir ve her bir CRM varlığında pek çok işlemi bir arada gerçekleştirebilirsiniz.

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir?

Müşteri İlişkileri Yönetimi, günümüzün en önemli konuları arasında yer almaya devam ediyor. Müşteri beklentilerini karşılamak ve müşteri talep ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamak için gerekli tüm verileri toplamaya ve elde edilen veriler doğrultusunda çalışma ve yönetim stratejileri geliştirmeye CRM yani Müşteri İlişkileri Yönetimi denir.

Bitrix24 etkili ve verimli müşteri yönetimine imkan sağlayan yazılımlardan biridir. Bitrix24, sıradan bir CRM olmanın çok ötesinde tüm iş süreçlerini bir arada yönetebileceğiniz bir yazılımdır.

Bitrix24 online CRM programı ile siz de iş süreçlerinizi daha etkin bir biçimde yönetmek, satışları, karlılığı ve verimliliği artırmak istemez misiniz?

Üstelik satış otomasyonu, müşteri yönetimi, bayi iş ortağı yönetimi de Bitrix24 ile son derece kolay!

İş süreçlerinizi Bitrix24 ile yönetmeye başlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. GLOBALNET Bitrix24 Gold Partner İş Ortağıdır ve Bitrix24 lisans, eğitim, danışmanlık, kurulum, destek hizmetleri sunmaktadır.

Siz de memnun müşterilerimizden biri olmak için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Bitrix24 İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve daha pek çok ilde, yurt içinde ve yurt dışında Bitrix24 müşterileri GLOBALNET ile güvende!

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.