linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 CRM Sürücü Temizliği

Bitrix24 CRM Sürücü Temizliği

Bitrix24 iş süreçlerinde, müşteri ilişkilerinde, projelerde, insan kaynaklarında, satış ve pazarlamada yönetim ve denetim yapabilmeye, tüm bu süreçleri yakından takip edebilmeye uygun çözümler ve araçlar sunar. İş süreçlerini tek bir yerden yönetmek, takip etmek isteyen her yönetici, işletme, kurum ve kuruluş bitrix24 kullanıyor.

En gelişmiş CRM yazılımlarından biri olan Bitrix24, her sektör için uygun çözümlere sahiptir. Eğer Bitrix24 CRM’yi birden fazla kullanan çalışanınız varsa sürücünüz dolabilir ya da siz bazı dosyaları silmek isteyebilirsiniz.

Bitrix24’ün Cleanup özelliği ile potansiyel müşterilerde, anlaşmalarda, kişilerde, etkinliklerde ve diğer tüm CRM varlıklarındaki istenmeyen, kullanımda olmayan dosyaları silebilirsiniz. Üstelik bu işlemin tamamını otomatikleştirebilirsiniz. Pek çok kişi için en işlevsel özelliklerden biri de zaten bu sürecin otomatik hale getirilebiliyor olmasıdır.

bitrix24 crm surucu temizligi resim

Bitrix24 CRM Cleanup Nasıl Kullanılır?

Şirketinizde fazla sayıda müşteri ve müşteri adayı, anlaşma, belge ve dosya olduğunda bu veriler zamanla daha fazla sürücü alanı kullanır. CRM Cleanup, bu verilerin yer aldığı disk alanını temizlemenize yardımcı olur.

Zamanı geçmiş etkinlikleri, ihtiyaç duymadığınız verileri temizlemek için CRM – Diğer – Ayarlar bölümünü kullanmalısınız.

Açılan CRM penceresinde yer alan renk alanı, farklı verilere ait kullanım alanlarını işaret eder. Aynı zamanda tüm CRM verilerini de bu alanda görebilirsiniz. Bir kategoriye ait verilerin tümünü silebilir veya bir kısmını silmek için filtreleri kullanabilirsiniz.

Bitrix24, son derece gelişmiş ve işlevsel özelliklere sahiptir. Bitrix24 ile neler yapabileceğinizi, hangi süreçlerinizde etkin olarak hangi araçları kullanabileceğinizi öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. GLOBALNET Bitrix24 Gold Parter İş Ortağı olarak lisans, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim, destek ve danışmanlık hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Bitrix24 kullanıcıları Türkiye’de GLOBALNET ile 7/24 GÜVENDE!

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.