linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Best Alüminyum Alan Adı ve Hosting Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Best Alüminyum Alan Adı ve Hosting Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Ankara’da 1994 yılından beri faaliyet göstermekte olan Best Alüminyum, alan adı yenileme ve hosting hizmetinde firmamızı tercih etti.

Best Alüminyum, modern üretim tesisleri, ileri teknoloji destekli makineler ile yapılan üretimleri ve uluslararası kalite standartlarındaki sistem çözümleri ile faaliyetlerde bulunmaktadır.

Tercihini GLOBALNET ’ten yana kullandığı için Best Alüminyum’a teşekkür ederiz.

İnternette var olabilmenin ilk adımı alan adına ve hosting alanına sahip olmaktır. Güvenilir, kurumsal ve sürekli destek hizmeti alabileceğiniz bir hosting firması arıyorsanız siz de tercihinizi GLOBALNET’ ten yana kullanabilirsiniz.

Ankara’daki hosting firmaları arasında, sunduğu kurumsal hizmet ile ön plana çıkmayı başaran firmamız Türkiye’nin her yerinden müşterilerine hizmet sunmaktadır.

GLOBALNET Alan Adı Yönetimi Hizmetleri

Alan adı nereden alınmalı?” sorusu markasını, işletmesini internete taşımak isteyen pek çok kişinin ilk önce aklına gelen sorular arasında yer almaktadır.

Alan adları, bilgisayarların birbirini tanımasını sağlayan numara sisteminin yani IP adresinin basitleştirilmiş ve akılda kalmasının daha kolay olması için sözcüklerle ifade edilmiş halidir.

Dijital olarak varlık gösterebilmenin ilk adımlarından biri bir alan adı yani domain seçmek ve kaydetmektir. Şirketinizi, ürününüzü, şahsınızı, imajınızı tam anlamıyla temsil ettiğini düşündüğünüz bir alan adı ile önemli bir etki alanına sahip olabilirsiniz.

GLOBLANET; alan adı sorgulama, alan adı tescili, alt alan adı ekleme (Subdomain), alan adı url yönlendirme, alan adı isim sunucuları değişikliği (Domain NameServer), alan adı transferi ve gelişmiş domain yönetimi hizmetleri ile müşterilerine profesyonel destek sağlamaya devam etmektedir.

İnternet varlıklarınızla ile ilgili tüm hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.