linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

AVANTO Web Sitesi Yeni Arayüzüyle Yayına Alınmıştır

AVANTO Web Sitesi Yeni Arayüzüyle Yayına Alınmıştır

AVANTO, Bilişim Teknolojilerinin Daha Etkin ve Verimli Kullanımını Sağlamaya Yönelik “İnternet Tabanlı Profesyonel Yazılım Servisleri Geliştirmek ve Ülkemiz Yanında Dünya Ülkelerininde Kullanımına Sunarak İhracatını Gerçekleştirmek” Hedefi ile Yola Çıkan GLOBALNET ‘in Yazılım Vizyonunun ana parçalarından biridir.

avanto-web-sitesi-yeni-arayuzuyle-yayina-alinmistir

AVANTO Telekom Projeleri Süreç Yönetimi

2010 Yılında GLOBALNET Yazılım Uzmanları tarafından, ilk aşamada Geniş Coğrafi Alanlarda Telekom Projeleri yürüten Telekom Devlerinin Büyük Ölçekli Projelerinin İş ve Bilgi Akış Süreçlerini Yönetmek üzere geliştirilen AVANTO Süreç Yönetimi Çözümü, bu kapsamda Türk Telekom ve İş Ortakları Huawei, Alcatel-Lucent ve de Nokia Siemens Networks Firmalarının online (çevrimiçi) kullanımına sunulmuştur. Sunucu bazlı veri merkezleri üzerinden Bulut Bilişim odaklı ve internet üzerinden kullanılan AVANTO Telekom Süreç Yönetimi Uygulaması ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.avantonet.comweb sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Telekom Projeleri Süreç Yönetimi Uygulaması olarak geliştirilen AVANTO, aynı zamanda Enerji ve İnşaat Sektörünün de Geniş Coğrafik Alandaki Projelerini ve Süreç Yönetimlerini gerçekleştirebilecek altyapıya da sahip bir yazılım uygulamasıdır.

AVANTO CMS Kullanıcı Odaklı Gelişmiş Merkezi İçerik Yönetim Sistemi 

GLOBALNET Yazılım Uzmanları, süreç dahilinde yaptıkları AR-GE çalışmalarının sonucunda 2012 Yılı Son çeyrekte AVANTO CMS (Content Management System – İçerik Yönetim Sistemi) ni geliştirmişlerdir.

AVANTO CMS, çoklu ortamdaki içeriklerin tek bir noktadan çoklu tüm ortamlara içerik akışını sağlayıp, tek bir merkezden yönetme amacına yönelik geliştirilmiştir. Uygulamanın ana unsurlarından biri Kullanıcı Odaklı Pratik Kullanıma sahip bir İçerik Yönetim Sistemi olması, diğer unsurda AVANTO CMS’e girilen içeriklerin aynı anda Kuruluşun Web Sitesinde, android, IOS ya da windows tabletler üzerinde veya Digital Ekranlar, Kiosk gibi cihazlar üzerinde de yayınlanabilmesini sağlayan bir altyapıya sahip olması ve tüm içeriklerin tek bir merkezden yönetilebilir olmasıdır.

AVANTO INTRANET/EXTRANET Yönetim Sistemi 

GLOBALNET Yazılım Uzmanları, geliştirmiş oldukları AVANTO Süreç Yönetimi ve CMS Çözümünü daha da geliştirerek, Kurum İçi Bilgi ve İş Süreçlerinin, Dokümanların ve de Verilerin daha tasarruflu ve de hızlı yönetilmesini sağlamaya dönük olarak 2013 1. Çeyrekte AVANTO Intranet/Extranet Yönetim Sistemi uygulamasını Müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.

AVANTO Intranet/Extranet Yönetim Sistemi Servisi, Kuruluşların dağınık ortamdaki verilerini, dokümanlarını daha hızlı erişilebilir ve de paylaşılabilir dışa kapalı bir ortamda sunma ve paylaşma amacı yanında, departmanların iç işleyişindeki iş ve veri akışlarını da tek bir merkezden yapmalarını sağlamak üzere hizmete sunulmuştur. Bu çevrimiçi her yerden güvenlikli giriş ile erişilebilien sistem sayesinde kurumların, kuruluşların bilişim teknolojilerini daha etkin ve verimli kullanması sağlanarak altyapı, iletişim masraflarını ciddi oranlarda düşürmeleri, aynı zamanda bilgiye erişmede sarf edilen zaman ve işgücü kayıplarını azaltarak yüksek oranlarda tasarruf elde etmeleri sağlanmaktadır.

AVANTONET.COM Web Sitesi Yeni arayüzü ile www.avantonet.com alan adı üzerinde yayına alınmış olup, AVANTO çözümlerimiz ve servislerimizle ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.