linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Asgard Antispam Mail Güvenlik Satışları

Asgard Antispam Mail Güvenlik Satışları

Web sitesi, hosting, alan adı, sanal sunucu hizmetleri de dahil olmak üzere tüm internet varlıkları hizmetlerini eksiksiz vermeyi amaç edinmiş olan GLOBALNET, Asgard Antispam mail güvenlik hizmetinde de değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanmayı amaçlıyor.

Asgard Antispam mail güvenlik hizmetinde değerli müşterilerimizden Kaya Enerji de GLOBALNET’i tercih etti! Daha önce web tasarım ve geliştirme hizmetlerini de gerçekleştirdiğimiz Kaya Enerji, 2007 yılında ticaret hayatına atılmıştır. Çevreyi ve canlıları korumak özellikle de gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakmak amacıyla erken dönemde yenilebilir enerji sektöründe yer almış ve halen de faaliyetler göstermeye devam eden bir kuruluştur.

Repline firması da Asgard Antispam mail hizmetinde GLOBALNET’i tercih etti! Web tasarımı da daha önce GLOBALNET tarafından gerçekleştirilmiş olan Repline, 1992 yılında ticaret hayatına kişisel bakım ve makyaj aksesuarlarının ithalat ve dağıtımı ile girmiştir.

GLOBALNET, Asgard Antispam Cloud Mail Gateway güvenlik çözümleri ve uygulamaları ile Türkiye genelindeki tüm müşterilerine destek hizmeti sunmaya devam ediyor.

Neden Asgard Antispam Kullanmalısınız?

Günümüzde Spam mail trafiği maalesef mail trafiğinin çok büyük bir çoğunluğunu kapsamaktadır. Kimlik bilgilerinizi çalmayı amaçlayan, bilgisayarlarınıza gizli uygulamalar yerleştirerek donanımlarınızdan faydalanmayı amaçlayan ve daha birçok konuda size, bilgisayarlarınıza zarar verebilecek olan kötü niyetli veya zararlı kabul edilen spam e-postalarından kurtulmak için siz de tercihinizi GLOBALNET’in Asgard Antispam Mail Güvenlik hizmetlerinden yana kullanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.