linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

4.İSTANBUL KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ

4.İSTANBUL KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ

GLOBALNET olarak sponsoru olduğumuz Türkiye Bilişim Derneği, İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen 4. İstanbul KOBİ’ler ve Bilişim Kongremiz bu sene 7 Ekim 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılmıştır.
“Yeşil Dünya, Teknoloji ve İhracatçı KOBİ’ler” kongresinde özellikle KOBİ’lerimizin Avrupa Yeşil Mutabakat sürecine hazırlıkları, Avrupa Yeşil Mutabakatının Sektörel Etkileri konuşulmuştur.

Son yıllarda teknoloji ve sanayinin hızla gelişmesi, çevre sorunlarının da artmasına sebep olmuştur. Bu sebeple Yeşil Ekonomi; Ekoloji, Sürdürülebilirlik, İklim Değişikliği ve Yenilenebilir Enerji konuları dünya gündemine gelmiştir.

Bu kapsamda kongrede özellikle KOBİ’lerimizin Avrupa Yeşil Mutabakat sürecine hazırlıklarını, şu anki durumumuzu ve yapılacakları, Avrupa Yeşil Mutabakatının Sektörel Etkileri konuşuldu.

Mavi Beyaz Robotlar ve Bulutların Üstündeyiz, Farkında Mıyız?  konu başlıkları hakkında konuşmalar yapıldı.

4. İSTANBUL KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ

4. İSTANBUL KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ

GLOBALNET Genel Müdür Yardımcısı Sn. Nevzat BAŞAR “Bulutların Üstündeyiz, Farkında Mıyız?” başlıklı panelde, sanal sunucularda depolanan verilerin istediğimiz her yerden ve tüm cihazlardan kolaylıkla erişimine bulut teknolojileri sayesinde ulaşıyoruz dedi. BAŞAR ayrıca Bulut Bilişimin Küçük ve Orta büyüklükteki İşletmeler (KOBİ’ler) için de önemli bir hizmet haline geldiğini, Bulut Bilişimin maliyet, esneklik veya iş çevikliği gibi birçok KOBİ sorununa çözüm sağladığını belirtti.


Türkiye Bilişim Derneği (TBD) bugün artık toplumun her katmanından üye yapısıyla “Bilişim Kültürünü” yaymaya çalışan bir “Sivil Toplum” öncü hareketine dönüşmüştür.
Türkiye Bilişim Derneği’nin bireysel katılımı esas alan yapısı ve gönüllülük temelindeki çalışma biçimiyle ürettiği raporlar, öneriler ve bağımsız söylemleri günümüzde tüm karar vericiler ve toplumun her kesimi tarafından dikkate alınır duruma gelmiştir.
Türkiye Bilişim Derneği, kamu ve özel sektör, akademisyen ve toplumun her kesiminden etkin kullanıcılardan oluşan üye yapısıyla bilişim sektörünün önde gelen bir derneğidir; diğer bir deyişle “Sizin Derneğinizdir”.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.