linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

4. İSTANBUL KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ

4. İSTANBUL KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ

Türkiye Bilişim Derneği, İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen 4. İstanbul KOBİ’ler ve Bilişim Kongres, bu sene 6 Ekim 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılmıştır.
Teması “Yeşil Dünya, Teknoloji ve İhracatçı KOBİ’ler” kongremizde özellikle KOBİ’lerimizin Avrupa Yeşil Mutabakat sürecine hazırlıkları, Avrupa Yeşil Mutabakatının Sektörel Etkileri konuşulmuştur.

Son yıllarda teknoloji ve sanayinin hızla gelişmesi, çevre sorunlarının da artmasına sebep olmuştur. Bu sebeple Yeşil Ekonomi; Ekoloji, Sürdürülebilirlik, İklim Değişikliği ve Yenilenebilir Enerji konuları dünya gündemine gelmiştir.

Bu kapsamda kongrede özellikle KOBİ’lerimizin Avrupa Yeşil Mutabakat sürecine hazırlıklarını, şu anki durumumuzu ve yapılacakları, Avrupa Yeşil Mutabakatının Sektörel Etkileri konuşuldu.

Yerli yazılımların yükselişi, ihracatçı KOBİ’ler, OBS’ler için yol haritası, Mavi Beyaz Robotlar, Bulut Tabanlı Hizmetler, CRM, ERP, MES, E-Dönüşüm, KEP ve Robotik Çözümlerin Başarı Öyküleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

TOBB Türkiye Yazılım Meclisi Başkanı Sn. Ertan BARUT, yeşil mutabakatın ihracat üzerinde etkili olacağını ve üretim yapımızı dönüştürme aracı olarak kullanacağımızı öngörüyoruz dedi. Bilişim ve yazılımın tüm dünyada vazgeçilemez bir güç haline geldiğini görüyoruz dedi. Türkiye’nin tüm dünyada bilişim teknolojileriyle, yazılım üretimiyle, yazılım kapasitesiyle, yerli ve yabancı yatırımlarıyla ön planda olduğunu belirtti. BARUT, Türkiye’nin yazılım ihracatının 3 milyar doları aştığını söyledi. Yazılım endüstrisinin iç ve dış ticaretinin gelişimi, büyümesi, yerli/milli yazılım üretimi ve ihracatının artırılması, geleceğe dönük yazılımcı işgücü ihtiyacının karşılanması ve istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalar olduğunu belirtti.

4. İSTANBUL KOBİLER VE BİLİŞİM KONGRESİ


Türkiye Bilişim Derneği (TBD) bugün artık toplumun her katmanından üye yapısıyla “Bilişim Kültürünü” yaymaya çalışan bir “Sivil Toplum” öncü hareketine dönüşmüştür.
Türkiye Bilişim Derneği’nin bireysel katılımı esas alan yapısı ve gönüllülük temelindeki çalışma biçimiyle ürettiği raporlar, öneriler ve bağımsız söylemleri günümüzde tüm karar vericiler ve toplumun her kesimi tarafından dikkate alınır duruma gelmiştir.
Türkiye Bilişim Derneği, kamu ve özel sektör, akademisyen ve toplumun her kesiminden etkin kullanıcılardan oluşan üye yapısıyla bilişim sektörünün önde gelen bir derneğidir; diğer bir deyişle “Sizin Derneğinizdir”.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.