linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

25 Milyon Kişi Dijital Yaşamlarını Güvenceye Almak İçin LastPass Kullanıyor

25 Milyon Kişi Dijital Yaşamlarını Güvenceye Almak İçin LastPass Kullanıyor

BOSTON, 14 Eylül 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – LogMeIn, sektör-lideri şifre yönetimi ve kimlik çözümü LastPass‘ın büyük bir dönüm noktasına ulaştığını duyurdu: Dünya çapında 25 milyon LastPass kullanıcısı.

Parola yönetimi alanında bir öncü olan LastPass, hem bireyler hem de işletmeler için sorunsuz parola güvenliği sağlama misyonu üzerine kurulmuştur. On yıldan fazla bir süredir LastPass, binlerce işletmenin ve milyonlarca kullanıcının parola güvenliğini geliştirmesini ve dijital varlıklarını korumasını kolaylaştırdı. Bugün şirket, 25,6 milyon kullanıcıyı ve dijital yaşamlarını basitleştirmek ve güvence altına almak için LastPass’e güvenen 70.000 işletme ile başarısını kutluyor.

logmein lastpass

LogMeIn’de LastPass Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dan DeMichele, “LastPass’in 2008’de piyasaya sürülmesinden bu yana bazı şaşırtıcı kilometre taşları gördük – ancak topluluğumuzu büyütmek ve dünya çapında 25 milyondan fazla kullanıcıya çevrimiçi yaşamlarını güvence altına almalarına yardımcı olmak şimdiye kadarki en iyimiz” dedi. . “Müşterilerimizin uzaktan çalışmaya geçişini güvence altına almaktan, çalışanların şifresiz yaşamasına yardımcı olmaya, kişisel bilgileri risk altında olduğunda kullanıcıları uyarmaya kadar, bir birey, aile veya işletme LastPass’ı nasıl kullanmak isterse istesin, birinci sınıf çevrimiçi güvenlik sağlamaya kendimizi adadık . ”

Küresel olarak 2013’ten beri 9,7 milyardan fazla veri kaybı olduğunda veya  çalındığında, bir şifre yöneticisi kullanmak dijital yaşamınızı güvence altına almak için hayati önem taşır.

Müşterilerin bulut kimliğini güvence altına almasına yardımcı olan LogMeIn, 2019’da parola yönetimi ve tek oturum açma (SSO) işlevini uyarlanabilir çok faktörlü kimlik doğrulama (MFA) ile birleştiren eksiksiz bir Kimlik çözümü olan LastPass Identity’nin piyasaya sürülmesiyle, LastPass’ı parola yönetiminin ötesine genişletti. LastPass, her ölçekteki işletmenin birleşik görünürlük ve kontrol elde etmesini, riski azaltmasını ve maliyetleri düşürmesini sağlarken, tüm bunlar çalışanlara benimsemesi zahmetsiz şifresiz bir oturum açma deneyimi sunar.

LastPass, inovasyonu, vizyonu ve genel endüstri etkisi için inanılmaz pazar doğrulaması sağlayan, şifre yönetimi ve kimlik çözümleri için birçok endüstri ödülü ile tanınmıştır. LastPass ayrıca güvenilir endüstri yayınları tarafından en iyi genel şifre yöneticisi seçildi ve yaklaşık 30.000 incelemeye göre Chrome Web Mağazası’nda ortalama 4,5 puan aldı.

LastPass Kişisel ve İş planları hakkında daha fazla bilgi için lütfen LastPass.com adresini ziyaret edin.

LastPass Hakkında

LastPass, 25,6 milyondan fazla kullanıcının çevrimiçi yaşamlarını düzenlemesine ve korumasına yardımcı olan ödüllü bir şifre yöneticisidir. LastPass, büyük, orta ve küçük ölçekte 70.000’den fazla işletme için yönetimi kolay ve kullanımı zahmetsiz kimlik ve erişim yönetimi çözümleri sağlar. Tek oturum açma ve kurumsal parola yönetiminden, uyarlanabilir çok faktörlü kimlik doğrulamaya kadar LastPass for Business, BT’ye üstün denetim ve kullanıcılara sorunsuz erişim sağlar. Daha fazla bilgi için https://lastpass.com adresini ziyaret edin.

LastPass, LogMeIn’in ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markasıdır.

LogMeIn, Inc. Hakkında
LogMeIn, Inc.’in (Nasdaq: LOGM) kategori-tanımlayan ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan ve işletmenin işini ne zaman ve en önemlisi nerede olursa olsun en iyi şekilde yapmasını mümkün kılarak modern işgücünün potansiyelini ortaya çıkarır. Uzaktan çalışma teknolojisinde bir öncü ve günümüzün her yerden çalışma hareketinin arkasındaki itici güç olan LogMeIn, on milyonlarca aktif kullanıcısı, 3.500’den fazla küresel çalışanı, 1,2 milyar doları aşan yıllık geliri ile dünyanın en büyük SaaS şirketlerinden biri haline geldi. Yazılımını günlük yaşamlarının önemli bir parçası olarak kullanan dünya çapında 2 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan LogMeIn’in  genel merkezi Boston, Massachusetts’te olup, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya’da ofisleri bulunmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.